Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känner jag mig trött på att vara singel.


Du

Om jag väntar
och väntar
kanske du ringer
eller inte
Du
som vet
vad jag behöver
Jag
som inte vet
vad jag vill ha
Du som behöver
det jag har
att ge
och vi
som vill ha
varandra




Fri vers av Tea Alex
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-21 16:47



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Pussel
2009-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Intressant kombination där.
Borde funka!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex