Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag längtar intensivt efter vår nu. Som alltid den här tiden på året. Det finns nåt vackert i längtan.


Längtan efter en vår

Jag vill
börja lyssna
på min vårmusik
och min sommarmusik
har en skiva
jag alltid
lyssnar på
i Juni
den handlar
om båtfärder
och jag ser sol
och ljus ljus ljus
framför mina
nattsvartsdraperade
ögon

Sakta
blir iris
blå
igen

Ljust blå
som himlen
när solen står högt
i juni
kanske kl 12
är en bra tid
att äta glass?




Fri vers av Tea Alex
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 16:58



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
En mycket bra tid för glass
jag längtar med
2009-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Du är en liten junitjej du.

Längtan efter våren växer sig allt starkare, och vi bara vet ju att den rycker närmare hela tiden.
Dag för dag...
Vinterns utnötningskrig kommer den så småningom att förlora.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex