Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag längtar efter våren, har köpt två vårblusar. En i blått och en helt i vitt. Jättefina!


Tidiga vårtecken

Det finns nåt vackert
i en vår
som man längtar
efter länge
Den som
borde komma
kanske i Mars
redan

Tänk om!
Tänk om
det blir en tidig
vår
tidiga vårtecken
i slutet av februari


inte så stor chans
men i Mars
mars MARS
ska jag skrika
och skratta
av glädje
när ljuset kommer




Fri vers av Tea Alex
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 17:00



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hoppet vaknar när jag läser
2009-01-21

  Larz Gustafsson VIP
En underbar månad fylld av hopp.
Man bara vet att april står för dörren.

Du är säkert stilig i blusarna...
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex