Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läst på en dejtingsida, i en presentation.


Jag är nog inte

Jag är nog inte kvinnan i ditt liv.

Im not the one.




Fri vers av Tea Alex
Läst 171 gånger
Publicerad 2009-01-21 23:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lite originell infallsvinkel, men den väcker i alla fall nyfikenhet, tror jag.
2009-01-22

  Måna N. Berger
Ali kanske har rätt! Jag såg det inte ur det perspektivet :)
2009-01-21

  Måna N. Berger
Som existentiell sanning och i allmänhet: modigt.
Som presentation: mindre lyckat...
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex