Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nuet det eviga andetaget!


Närvarande

I ditt förflutna, ägnar du din tid.
När du ej är där är du långt in i framtiden,
I framtiden sätter du dina planer,
Det förflutna är det du försöker undkomma, och din valda utväg framtiden!

Hela livet har nu gått dig förbi och du har ej levt en sekund!

allt som finns är Nuet var närvarande!




Övriga genrer av Gangleri
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-22 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gangleri
Gangleri