Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag väljer bort för att kunna sitta ned och läsa och skriva


Stanna upp

Jag tänkte
springa iväg
och hit och dit
och fara runt
men jag stannade
upp
två sekunder
och insåg
friheten
i att
andas




Fri vers av Tea Alex
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 16:17



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Andas bör man.. Vi är inga laboratoriemöss som kutar runt runt i labyrinten, viktigt att kunna stanna upp!
2009-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Vad är ett liv som ej kan ge en stilla stund att stå och se?
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex