Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Provade lite kläder jag inte haft på länge och konstaterade att det behövs mer jogging och mindre ost. Eller nåt. *skratt*


ost och vin-diet

Jaha
så var det dags
igen
för att avstå
och säga
nej tack
och oj jag är så mätt
och ta bara lite
Kläderna
sitter lite
för tajt
igen
IGEN
Hur gick det till?
Trodde min
ost och vin-diet
var enastående
ur alla synvinklar




Fri vers av Tea Alex
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-22 16:19



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Äsch, njut av livet, mer ost och vin! Man går ner i vikt ändå på sommaren.. tror jag.. (Det stramar åt här också!)
2009-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Det beror lite grand på vilket slags ost det är...
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex