Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytväst?

Jag vill
inte nojja
och kämpa
och jobba på
Jag vill flyta
och softa
och glida
mig genom
tillvaron

Men livet
vill annorlunda

Jag har iaf
köpt såpa
för bästa glid
och en flytväst
i vacker orange
och nu är det bara
en glidbana
som fattas!




Fri vers av Tea Alex
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-01-22 16:22



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Att lära sig glida genom livet är en livslång övning, men bara viljan finns så.. Lycka till!
2009-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Glida är coolt.
Slide, liksom.
Det var ju ursprungsplanen.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex