Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnar på nyheterna på radio, tydligen har det kastats grishuvuden på en tomt där man skulle bygga en moské. Vidrigt!


Religionsfrihet

Religionsfrihet
betyder tydligen
mest
att man har rätt
att gå ur
svenska kyrkan
Inte att man
har rätt
att ansöka om
att få bygga moskéer
och synagogor
och andra
vackra byggnader
såna som jag
tycker så mycket om

Avhuggna grishuvuden
på tomter
som ljuder av
framtida möten
Böner och glädjeämnen
skulle mötas
Sorg och smärta
liv
fick inte plats

Detta visas
genom griskadaver
delar av det djur
som anses smutsigt
kastas på det
som ska vara
framtid
för så många




Finns det en stödgrupp
går jag med i den








Fri vers av Tea Alex
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 17:36



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hemskt
2009-01-22

    papillon
Grishuvuden kastas av svinpälsar
2009-01-22

  Måna N. Berger
Det är simpelt gjort. Enfaldigt och trångsynt!
2009-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Religionsfriheten skall givetvis gälla alla.
Frågan är bara: Skulle vi kristna få bygga en kyrka i Saudiarabien?
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex