Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har så mycket gemensamt. :)


Den värld vi kallar hemma

Jag blir varm
i hela kroppen
av en artikel
om tro
En muslim
trygg i sin livsstil
berättar varmt
och genuint
om livets upp
och nedgång
balansgång
som troende

Jag känner
igen mig
så totalt

Jag känner
ofta
samhörighet
med andra
som tror
som vågar hoppas
som vågar satsa
och som vågar gråta
över den värld
vi kallar
hemma










Fri vers av Tea Alex
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-22 17:41



Bookmark and Share


    My Rådmark
tack för att du delar med dig!!
2009-01-23

  Måna N. Berger
Det finns ett (indianskt, tror jag) talesätt som säger att Gud gav de olika folken olika kärl att dricka ur, men källan är en och densamma.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex