Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett jättefint mail av en poetkompis här på poeter.se angående de tidigare dikterna om religionsfrihet.


Gud gav oss

Gud gav oss
de olika folken
olika kärl
att dricka ur
men källan
är en och densamma




Fri vers av Tea Alex
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-22 18:09



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Så sant, så sant.
2009-01-24

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja det var tankvärda ord
2009-01-23

  Måna N. Berger
Fint Lindy! :)
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex