Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar vad du gör nu...ingen bagatell



Hade ögon för
livet levde här och nu
och nu är du död




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-01-24 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP