Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt äktenskap tog slut efter 5 år tillsammans, då min exman har ett funktionshinder han och jag inte kunde hantera. Ett neuropsykiatriskt sådant.


Om jag fick välja

Om jag hade
fått välja
om jag hade
kunnat få ogjort
mitt löfte
om att älska
i nöd och lust
hela livet
tills döden
skiljer oss åt
Hade jag sagt ja då?
Hade jag gift mig?

Jag vet inte

Jag har aldrig
älskat
så intensivt
och djupt
och mjukt
och heller aldrig
misslyckats
så fatalt




Fri vers av Tea Alex
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-26 22:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Höga berg och djupa dalar, som Reeperbahn sjöng.
2009-01-27

  Carola Zettergren
Helt galet att ta på sig skuld..hur det än är så är man faktiskt två om att få ett äktenskap att fungera!
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex