Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal dam och Gud


jag mötte en gammal dam
som uttryckte sej bra,
-sluta slåss, va de inte det Gud sa?
-jo, sa jag med ett leende,
vi får väll hoppas
att det var det Gud menade.




Fri vers av Muppin
Läst 375 gånger
Publicerad 2009-01-23 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Muppin
Muppin