Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag log

Ibland
är man liten
Men idag
när jag
vaknade
var världen min
Jag blev glad
under nattens sömn
Godmorgon världen!
tänkte jag
Vilken fin present
du har till mig!

Och jag log




Fri vers av Tea Alex
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-23 20:05



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag blir glad, jag också, när jag läser den här!
2009-01-23

  Larz Gustafsson VIP
The world is your oyster, lady.
2009-01-23

    leelee
Fiiiin!
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex