Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsglädje

Jag känner
livsglädje
i mina fingertoppar
Ett leende
från min kompis
dotter
gör mig varm
och min själ
vill sjunga
lovsånger
till livet självt

Jag känner
att jag fått
en gåva

Jag känner
att jag är
en gåva




Fri vers av Tea Alex
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-23 20:10



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Härligt att höra!
2009-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt!
Gläder mig med dig.
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex