Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7 timmars shoppning, det är tidsrekord för mig. Men jag "hittade" en kofta! Och lite underkläder. Alltid något.


Rea / Tulpaner

Jag var och handlade
med min vän
kläder åt en vuxen
och fyra barn
REA
stod det på skyltarna

Jag tycker inte om
att gå
i affärer
tänkte jag
Men nu behövdes det
sa hon

Jag hjälpte till
att vakta barn
och bära
och skjuta vagnar

Två stora lass
så mycket man
kan bära
gånger minst två

Taxi hem
efter ett antal timmar
kanske sju

Nu är jag slut
Men jag fick
en bukett tulpaner
som tack

Tulpaner!
Jag älskar blommor!




Fri vers av Tea Alex
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-23 20:16



Bookmark and Share


  tom boreland
mycket bra text
2009-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Du blommar, Lindy.
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex