Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att rita glädje

Jag ritar
glädje
på mitt livs
fönsterruta

Tittar ut
mot en framtid
jag tidigare
bara kunde drömma om

En skilsmässa
blev min biljett
till frihet,
till hälsa, till liv

Liv!

Nu behöver jag bara
ett bra pass
för alla resor
jag ska göra

:)




Fri vers av Tea Alex
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-23 20:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en livsbejakande poesi, passet till framtiden passar bra som metafor...
2009-01-23

  Måna N. Berger
"Jag ritar
glädje
på mitt livs
fönsterruta"

En alldeles underbar liten dikt i sig!
2009-01-23

  Larz Gustafsson VIP
That´s the spirit, girl!
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex