Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker mycket om djur. Även skadedjur har det visat sig.


Skadedjur och anticimex

Jag har små
skalbaggar
som ger
livsenergi
de springer omkring
i rummet

Svalor
med svindlande hopp
under vingarna
och en uggla
som hoar
om närhet

Under sängen
ligger kultingar
och gruffar
om ömhet
och bakom dörren
finns en anka
som envist
hävdar
att världen
är vår

Anticimex nästa

Eller är det
detta
jag har
väntat på?




Fri vers av Tea Alex
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-23 22:29



Bookmark and Share


  Ronny Berk
att invänta det oväntade är en skön konst, att svalor som flyger gör sommar tilltalar mej , men kultingar som grymtar ska inte förvaras under sängen...
2009-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Ankan härskar!
2009-01-23

  tom boreland
tycker om den
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex