Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar

Jag väntar
på någon
som inte
ska komma
Det känns
som att jag
längtar
efter dig
Vem du nu är
som inte finns
inte här
inte hos mig

Någon sorts
relationsrastlöshet

Jag dricker te
och funderar




Fri vers av Tea Alex
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-23 23:04



Bookmark and Share


  tom boreland
har turbo och tornado
2009-01-24

  Miss Mod
Livet, kort och gott, bra fångat.
2009-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Plenty more fish in the sea, girl.
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex