Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett sovrum, alldeles för sent.


Fulländad

-Jag tycker så mycket om dig!
-Jag tycker om dig också, men nu kanske jag får byta om och lägga mig?
-Du är så vacker!
- ?
-Så söt och ...så...underbar!
-Jag tror du har druckit för mycket.
- *hickar* Ingen förstår mig som du!
-Mmm.
-Du är fulländad!
-Och du är full.

*tystnad*

-Jag är så glad att jag träffade dig!
-Jaja. Jag funderar på om vi skulle måla om i köket?
-Om du skulle lämna mig skulle jag dö.
-Nej då. Blir grönt bra?
-Direkt.
-Va?
-Jag skulle dö direkt.
-Gult är också fint.

*tystnad*

-Godnatt.




Fri vers av Tea Alex
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-24 23:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det verkar som en mur byggts upp...
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex