Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstånd har guld i mun...ingen bagatell



Nyvaken känner
erektionen påminner
om att du lever
kvar i mina tankar det
finns hopp om livet igen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-25 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP