Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland saknar jag honom fortfarande.


Små små ord

Jag gav
små små ord
av en önskan
om närhet
60 mil
var det mellan oss
60 ord
av kärlek
lät jag gå
genom luren




Fri vers av Tea Alex
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-25 22:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Geografiska komplikationer har följt mig som en nemesis.
2009-01-26

  friheten
Vacker skriven!
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex