Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill också. Avundsjukan väcker tankar om vad som skulle kunnat finnas här.


Penicillin tack!

Tanken på vad
som skulle
kunnat vara
är värre
än tankarna
på det som
faktiskt blev
och som förlorades

Ibland vaknar
längtan
efter Dig
som en sjukdom
som legat vilande
i kroppen

Karlslok!
Jag vill ha
penicillin!







Fri vers av Tea Alex
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 22:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är frustrerande att ha diagnosen, receptet men sakna tillgång till adekvata medikamenter.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex