Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig fortfarande emellanåt. Det är inte lätt att träffa på karlar man passar sådär bra ihop med. Olika delar till trots.


Envisa jävel

Envisa jävel
"Jag vill
inte ha
fler barn"
sa du
och tog för givet
att jag ville
det
utan att fråga

Varför frågade
du inte mig
vad jag tyckte
så jag hade
fått svara
att jag tänkte
sluta andas
om jag inte
fick vänta
och föda
ditt barn?

Istället
skulle vi sluta
träffas
och höras
för vi var ju
i så olika
delar
av livet
Men jag ville
ha dig
i min del
jag hade
bjudit in dig
Jag lovar!


























Fri vers av Tea Alex
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-25 22:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Män utgår nog ofta från att kvinnor vill ha barn.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex