Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför är det så lätt att bli förälskad?


Sluta andas mot min nacke

Sluta ringa
och vara gullig!
Sluta skriva
och vara fin
Sluta messa
om hur jag mår
och sluta andas
mot min nacke
när jag ska sova
Sluta upp
med snarkningar
och bildelar
och skäggstubb
genast!

Allihopa!
Karlslokar!
Jag blir ju kär!






Fri vers av Tea Alex
Läst 171 gånger
Publicerad 2009-01-25 22:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Var det inte det du ville?
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex