Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ha uppvaktning och uppskattning!


Nyp mig i stjärten!

Hur mycket
ska jag behöva
engagera mig
i alla samtal
och dejter
och sms
och förhoppningar
som omgiver mig
så fort jag
försöker
få nåt att hända

Säg att
jag är söt!
Nyp mig
i stjärten!







Fri vers av Tea Alex
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-25 22:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är söt!

Resten kan jag tyvärr inte bistå med.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex