Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnär

Jag vill inte
skriva
om hjärta
och smärta
Jag är mer
sur
som en citron
lagd i ättika
över dina
negativa
förväntingar
på alla problem
du hittade på
helt själv!

Åh så kreativ
du var
Om du valt
att måla
istället
hade du blivit
rik
på alla tavlor

Fantastikt!
hade alla tjutit
och jag hade
badat i champagne

Nu badar jag
ensam istället
i euroshopperbadskum
pga din kreativa
snehet
















Fri vers av Tea Alex
Läst 99 gånger
Publicerad 2009-01-25 23:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tout pour l´art...
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex