Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag

Om jag
sätter mig på tåget
och åker hem
till dig
och din grabb
får jag då
sova i din säng
igen
ligga brevid dig
när du snarkar

Får jag din hand
på min rumpa
och bli väckt
sjukligt tidigt
av ditt barn
när han hoppandes
studsandes
tar över sängen
om morgonen?






Fri vers av Tea Alex
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-25 23:14



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Gulligt
2009-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Vem är den man som skulle kunna säga nej...???
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex