Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är ofast glad för andras skull ska jag väl tillägga.


Ingen kallar mig mamma

Jag blir
så förbannad
över alla
lyckliga människor
som går
hand i hand
och drar barnvagnar
och hela skiten
och syskon
som skriker
om glass
och godis

Är minsann
ingen bebis
som vill ha mina
bröst
eller några
treåringar
som vill
ha saker
av mig

Ingen irriterande
karl
har struntat
i att bädda sängen

Ingen kallar
mig
mamma
















Fri vers av Tea Alex
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 23:22



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Man har rätt att bli
förbannad ibland
2009-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Du har bara sett DEN sidan av det hela...
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex