Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta skickade jag på mejlen till de jag bjöd till min artonårsfest. Endast detta, allstå.


Födelsedagsfest

Hej,
vore det inte trevligt så säg,
att hälsa på hos mig?
om ni på mitt kalas går
nu när jag fyller arton år
det vore väldigt roligt
hör av er om hur troligt
det är att detta händer
det är vid tjugoförsta vinden vänder
så ni kommer inte nu
utan snarare klockan sju
vi är vid Rensgatan som vi brukar
för sittande bord vi dukar
det är David som detta har diktat
detta rim som till er är riktat




Fri vers av Che Buzaglo
Läst 1338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-25 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Che Buzaglo
Che Buzaglo