Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ouppnåeliga och oförståeliga

När jag har pratat
med killkompisar
om tjejer
har de mest
pratat om
det ouppnåeliga
och oförståeliga
i kvinnor
Om det väna
det spröda
och starka
och det ljuvliga
i hår
som luktar timotej
och små tvålar
som ser ut
som att
man kan äta
dom

Men du säger
att du
är bitter




Fri vers av Tea Alex
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-26 00:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Precis så tror jag att vi män ofta uppfattar er!
Mysterier på två ben...
Vi tror också att ni vet allt om oss och alltid kan genomskåda oss.

Bitter kan man lätt bli om man upplever att man inte har någon framgång hos mysterierna.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex