Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra initialer, minns du, blir JA...till livet...ingen bagatell



Ditt minne lever
trots alla oskrivna blad
så långt borta och
ändå så nära himlen
är mitt tak solen är du

molnen skymmer den
ibland regnet är dina
tårar kysser dem
med öppen mun känner hur
starkt solen åter strålar

livet här och nu
lever trots att du är död
som vi vore två
bär minnet av dig med mig
varje dag till dess jag dör




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-26 19:25



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vilken kvinna, du har förlorat, hon måste varit enorm på alla sätt, det är så vackert dina hyllningar till henne. Hyllning... ingen bagatell.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP