Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken på att träffa någon ny känns svindlande ibland.


Tänk om jag är fantastisk

Hur ska jag veta
om du vill ha mig
när du lärt känna
mig
om jag inte
ens vågar
höra mitt namn
från dina läppar

Hur ska jag veta
om jag kan älska
älska dig
på det sättet du vill
vara runt dig
nära dig
omkring och över dig
under dig
om jag inte
vågar
ta av mig koftan
och möta din blick

Tänk om jag
är för blyg
och försiktig
tänk om jag
är för vågad
och tar för mig
tänk om jag är
för frånvarande
eller närvarande
eller smakar
för sött eller salt

Eller
tänk om
jag är fantastisk

Allt känns lika
otäckt




Fri vers av Tea Alex
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-26 22:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag lutar mest åt "fantastisk" när det gäller dig.
2009-01-27

  Måna N. Berger
Fantastisk, är du ju! :)
2009-01-26

  Carola Zettergren
Härligt härligt men farligt farligt brukar det kännas..fint poetat!!!
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex