Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt man tänker är inte alltid så korrekt.


Kvinnogris?

Det ryms
en kvinnogris
i mig
bakom skimmer
av romantiskt
krusidulleri
med rosblad
och parfymdoftande
brevpapper
finns hon
som bökar
i jorden




Fri vers av Tea Alex
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-26 23:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alla människor vill "böka i tryffel".
2009-01-27

  Måna N. Berger
Inuti varje dam, döljer sig en Miss Piggy :)
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex