Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har oftast rätt bra självförtroende, tror jag iaf. Men ibland kan man behöva peppning! *skratt*


En fanclub i present

Jag tänkte
skaffa mig
en fanclub
Det kan vara
bra att ha
när självförtroendet
sviktar, då
tror de på mig
när jag inte
gör det

Praktiskt!
och så fint
med folk som
smsar
vackra ord
och fina fraser
Uppmuntrande
om skönhet
och kreativitet
och energi
kulna januarimorgnar
när självkänslan
sviker










Fri vers av Tea Alex
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 23:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Well you send me pretty flowers
While I'm slashing my wrists
Read those little letters
Through my smashed out mists
The dream I shock you
Is my nightmare
I'm the freak that's on display
So stand and stare
I said

Well here I am
I'm just another one night stand
Anyway I don't know why I'm sad
For my fan club
(THE DAMNED)

http://www.youtube.com/watch?v=o1AfZINjr-Y

Jag har önskat mig en ibland. Kanske har jag en. Jag vet inte. Fan clubs är nog både på gott och ont.

2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex