Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maaat!


Cous-cous

Cous-cous
och lax
och stuvad spenat
blir min räddning
energinivåerna
var låga

Vem la till
det andra cous:et?

Imorgon
ska jag äta
lax-lax igen




Fri vers av Tea Alex
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 11:36



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hihi du är kul du
2009-01-27

  durr
jamen eller hur
så skojigt
2009-01-27

  Måna N. Berger
Jag har ätit sill-sill med löksås...
2009-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Just det, det andra cous:et, som någon i "Vänner" undrade över.

Jag bröt en fasta med cous cous en gång. Inte särskilt smart. En tunisisk kille hade gjort iordning den. "Du vet att jag har svårt att säga nej", som lilla Lisa sjöng.

Gambisk cous cous är inte lika stark.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex