Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är jag frisk tack gode Gud för det!


Förnedringskassan

När jag var sjuk
och liten
och svag
fick jag alltid
bråka
mycket mer
än nu när jag
är frisk
mest med
förnedringskassan
som vi
kallade den

En gång
fick jag vänta
fem månader
på pengar
Förseningskassan
blev då namnet

Men förnedringen
var större




Fri vers av Tea Alex
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 12:49



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja inte är dom kul inte
2009-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Försämringskassan...
Själv har jag faktiskt aldrig haft problem med Försäkringskassan.
Men jag har å andra sidan aldrig heller varit långtidssjukskriven plus att vi bor i olika län.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex