Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var sjuk och sjukskriven till och från under flera år. Men nu är jag frisk!


Tacksamhet

Jag var
så liten
och svag
och ensam

Fast inte

Jag hade vänner
men jag kände
det inte

Jag hade älskling
men jag kände
mig tom

Jag hade Gud
men jag orkade
inte be

Till slut
blev jag frisk
och då såg jag
allt jag fått
mig givet

Tacksamhet
är ett
angeläget
ord




Fri vers av Tea Alex
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 12:51



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Skönt att kunna känna tacksamhet
även över det lilla
2009-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Ibland ser man inte skogen för bara träd.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex