Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt skall vara så enkelt som möjligt. Inte enklare.

(Albert Einstein)




Om poesi och simkunnighet

 

 

Det är inte bra

att förse sin poesi

med ett så stort djup

att läsaren drunknar.

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-27 16:40

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)!
2009-01-28

  Gunnel André VIP
Kunde inte sagt det bättre själv. Hihi...
2009-01-27

  Njord
Jag håller helt med dig i din slutsats här.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP