Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckorus är något jag började få när jag var i tonåren, det som sprider sig glädevågor genom kroppen. :)


Jag är så lycklig

Jag är så lycklig
små rus
av lycka
över att leva
och få andas
och få känna
spritter
i mina fingertoppar
kroppen tror
att det är vår
i Januari

Lite sol
gör mig tossig
jag vill plantera
och det står
tulpaner
brevid skärmen

Frid
har jag känt
ett tag nu
Tillit
till att
jag klarar av
och Mod
att ta
motgångar
när det behövs




Fri vers av Tea Alex
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 18:04



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt att höra.
du smittar med din glädje
2009-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Unnar dig detta.
Härlig upplevelse.
Eufori.
2009-01-27

  durr
ja
visst är det konstigt
att man helt
plötsligt kan få lyckokänslor över livet
av ingen orsak
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex