Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya tider, nytt liv och nya förutsättningar. Jag är lycklig!


Det blåser stormar

Det är mörkt
men det är mysigt
Det är kallt
men oh så svalt
Det är snö
men jag älskar det vita
Det är halt
men jag har ju mina
gamla skridskor kvar

Det är fattigtider
men jag är rik
i glädje
Jag är försenad
men det är MIN tid
Jag behöver bryta
men det finns några nära

Det blåser stormar
vad bra -
jag behöver vädra

Välkommen!










Fri vers av Tea Alex
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-27 18:08



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt bejakande
2009-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Då ser du det positiva i allt.
Själv ogillar jag vintern.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex