Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner mig förbaskat glad. Och nej, är inte kär.


Positiva fjanterier

Jag blir så glad
av alla möjligheter
inget ter sig
för svårt
eller hårt
eller ouppnåeligt

Det är som en sjukdom
som sprider
sig i kroppen
Positiva Prutten
blir mitt nya
smeknamn




Fri vers av Tea Alex
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-28 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Positive Pussycat kanske.

Skönt att du känner dig upprymd och euforisk.
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex