Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nervös

Nervositet
ska provjobba
imorgon
nytt jobb
ny dag
nytt alltihop
nya tofflor
till och med
ny frukost

Nervös!!!




28/1-09




Fri vers av Tea Alex
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 12:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sådant brukar jag vara enormt nervös inför.
Du har min fulla förståelse.
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex