Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Burt Reynolds inspirerade (Texten är något manipulerad från orginalet för att passa formatet)


Kritik på en text (138)







...det här med
att allt nytt
skulle vara nytt

är nytt för
mig, jag trodde
att just nyheter

var sånt som
var nytt just
när det hände

när det väl
kommer ut bland
folk är det

redan gammalt, köp
en splitt ny
bil i en

butik som säljer
bilar, i samma
stund som du

kör därifrån är
den begagnad, men
jag har en

ny het för
dig, det är
förstås en hemlig

het, om jag
berättar är det
varken nytt eller

ens så där
värst hemligt längre
vilket känns nytt...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-28 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP