Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prövas

Väntar
på att prövas
det känns
spännande
jag är lite smått
nervös
precis som det
ska vara

20 min kvar
tills jag lämnar
hemmet

Ska jag passa
in
är jag rätt
person
på rätt plats

Vi får se




Fri vers av Tea Alex
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-28 12:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. Instämmer. Lycka till!
2009-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Att prövas kan vara en prövning.
2009-01-28

  en_kaospassagerare
förväntningar...
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex