Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ordbajsar lite om min vardag


Jag köpte mig två par byxor

Jag köpte
två par byxor
för mina sista
pengar
Hade inget
att jobba i
annars
och ett par
tofflor
Bara strumplästen
ser nog
konstigt ut
tänkte jag
Nu blir det kärvt
ett tag
men jag har
mat i frysen
för några veckor








Fri vers av Tea Alex
Läst 106 gånger
Publicerad 2009-01-28 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nästa gång ställer jag gärna upp som smakråd...
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex