Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova

Sova sova
sova
Jag drömmer
mig bort
Min kudde
blir min
farkost
Mitt hinder
min tillgång




Fri vers av Tea Alex
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 09:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Säng, säng, säng...

Bill Wyman, som spelade med Stones, menade att det var ett slöseri med tid att sova.
Men det är en skön refug också.
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex