Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.sr.se/cgi-bin/p1/program/index.asp?programid=1253


Vad är en man

Radio
jag lyssnar
kunskap
och underhållning
samtidigt
p1
min favoritkanal
den enda
jag kan
lyssna på

Tendens
om konst
utställning om mannen
vad är en man
för oss
för mig
och dig?

Jag vill fota
ta kort
på mina män
männen
i mitt liv
min far
och morfar
morbröder, farbröder
och en kusin

Mitt ex
får också vara med

Om han ler




Fri vers av Tea Alex
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-29 11:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Suck...Den som finge vara med där...
2009-02-02

  Just Emotions
denna gillas skarpt!! appldåer*
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex