Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRI LYCKLIG MERA

Joggat
skönt svettig
i pannan
och hårbotten
andats djupt
och fritt, skönt
Underbar känsla
i hela kroppen
FRI
LYCKLIG
MERA
skriker kroppen
kanske jag joggar
imorgon också




Fri vers av Tea Alex
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 17:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Exakt så där kände jag mig efter promenerandet på förmiddagen i går.
Endorfin frigjordes.
Promenerade mer på eftermiddagen.
Vissa fysiska aktiviteter ger mersmak.
2009-02-02

  tom boreland
lätt att få
benhinneinflamation
när man joggar
på hårt underlag
vintertid
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex